Pretekli vikend (23. in 24. november) smo se s 3 ekipami (u8/u9/u10), udeležili izredno kvalitetnega turnirja, ki se je odvijal v športni dvorani Trata – v Škofji Loki. Ekipa u11 je pričela s tekmami v zimski ligi, ki se odvija v šprtnem centru Triglav (v Ljubljani) in obe tekmi je uspešno prebrodila ter domov odnesla poln izkupiček – 6 točk. Veliko uspehov jim želimo do konca zimske lige, kjer branijo 1. mesto, osvojeno preteklo sezono.

Ekipama u9 in u10, je zmanjkalo malo športne sreče, da se uvrstita med najboljših 8 ekip na turnirju. Tako sta, žal, obe ekipi končali s tekmovanjem že v skupinskem delu. Veseli dejstvo, ne glede na rezultat, da sta obe ekipi prikazali zelo lepo in kombinatorno igro.

Tokrat se je najbolje odrezala prav najmlajša ekipa – u8, ki je na koncu osvojila odlično 3. mesto. Skozi celoten turnir so pokazali veliko želje, volje in znanja. Čestitke vsem fantom, ki so nastopali na turnirju. Trenerju, ki je ekipo vodil ter staršem, ki so vzpodbujali mlade nadobudne medvoške nogometaše in nogometašico 🙂

Kdo je najboljši?? Medvode !!