Pozdravljeni,

najprej nekaj besed o minuli sezoni. V klubu smo izredno ponosni na to, da imamo vzpostavljeno celotno piramido mladinskega pogona(od u7 do u19; vse skupaj naš pogon šteje 12 ekip – cca 170 nogometašev/nogometašic) in se zavedamo, kako pomembno je delo z mladimi. Tako da bomo veliko pozornost še naprej namenjali prav vsem selekcijam, ki tvorijo naš podmladek.

Žal se letos z ekipami u15/u17/u19 nismo uspeli uvrstiti v višji nivo tekmovanja (kar je naš glavni tekmovalni cilj v treh najstarejših ekipah). Ampak smo prepričani, da nam lahko to uspe že prihodnjo sezono.

Z mlajšimi ekipami(od u14 navzdol in z ekipo punc), kjer je rezultat definitivno v drugem planu, smo zelo zadovoljni. Saj vse ekipe zelo pridno trenirajo, napredujejo iz leta v leto. Tako da verjamemo, da bomo v prihodnje delali še bolje in da bodo otroci napredovali v vseh pogledih: nogometnem, osebnostnem, šolskem (nikoli ne smemo pozabiti, da je šola še zmeraj na prvem mestu).  V določenih generacijah imamo majhen problem s številčnostjo, ampak upamo, da se bo tudi ta problem nekako uspel rešiti. Z vsemi selekcijami smo na mnogih turnirjih doma in v tujini dokazali, da se naši nadobudni nogometaši lahko kosajo z mnogo večjimi nogometnimi šolami. Verjamemo, da bo tako tudi v prihodnje.

Članska ekipa: po dveh letih pavze, predvsem ker smo čakali da se zbere zadostno število doma vzgojenih nogometašev (igralcev, ki so produkt naše nogometne šole), smo letos zopet imeli člansko ekipo. Ne glede na to, da smo imeli ambicije, da se uvrstimo v višjo ligo (1.mnz ljubljana),žal tega rezultatskega cilja nismo uspeli izpolniti. Vseeno je treba vsem fantom, ki so letos zelo pridno trenirali in igrali, čestitati za vloženi trud, željo in pristop.

S tem tednom bodo vse selekcije zaklučile za letošnjo sezone. Kmalu se zopet vidimo na igrišču. Točne informacije, kdaj se bodo začele priprave na novo sezono, boste prejeli od trenerja posamezne selekcije.

Želimo vam lepe počitnice 🙂

PS: kdo je najboljši?? MEDVODE!!