Tokrat je bil na sporedu še zadnji vikend medvoških dvoranskih turnirjev.

V soboto, 16.2.2019, so nastopili fantje iz selekcije U11 (letnik 2008). Na turnirju je nastopilo 16 ekip in res smo videli veliko dobrega nogometa skozi celoten turnir. Zmage se je veselila ekipa NK Bravo iz Ljubljane. Na drugem in tretjem mestu sta bili ekipi NŠ Škofja Loka. Četrto mesto je zasedla ekipa iz NK Dravograd. Čestitke tudi vsem ostalim udeležencem.

Nedeljski turnir, 17.2.2019, je bil namenjen starejši generaciji, U13 (letnik 2006). Tokrat je turnir potekal v malo bolj okrnjeni obliki, skupaj je nastopilo le 9 ekip. Ne glede na manjšo številčnost, smo videli veliko nogometnega znanja. In prav največ so ga tokrat pokazali fantje iz NK Vipava Primorje, ki so v finalu po penalih premagali vrstnike Šenčurja. Tržič je na tekmi za tretje mesto bil boljši od domače ekipe U12 (letnik 2007) – NŠ Škofja Loka Medvode, torej fantov mlajših eno leto.

Ogromna zahvala vsem staršem domačega kluba – volonterjem, ki so s svojim trdim delom na vseh štirih vikendih(skupno 9 turnirjev), omogočili izvedbo tako velikega dogodka.

Prav tako, se moramo zahvaliti dvema velikima sponzorjema: medijskemu, radiu Hit, ki je s svojim spretnostnim turnirjem definitivno popestril celoten dogodek ter piceriji Sedmica, ki je z bogatimi nagradami razveselila udeležence Hitkovega turnirja. Naše sodelovanje se je šele začelo, tako da smo prepričani, da bo prihodnjič Hitkov turnir še boljši in zanimivejši 🙂

Kdo je najboljši?? Medvode!!