Po dveh tednih pavze, je medvoška telovadnica gostila še tretji izvrsten nogometni vikend.

V soboto, 9.2.2019, smo gostili turnir za selekcijo U9(letnik 2010). Nastopilo je 18 ekip, videli smo veliko dobrih tekem in lepih potez. Na koncu so se zmage veselili gostje iz Olimpije, ki so v finalu premagali vrstnike iz Domžal, tretja je bila ekipa Zenita iz Bijeljine. Čestitke tudi vsem ostalim udeležencem, ki se tokrat rezultatsko niso uvrstili med najboljše.

Nedeljski turnir, 10.2.2019, je bil namenjen starejši generaciji, U12(letnik 2007). Čestitke igralcem vseh ekip, skozi celoten turnir. Že v skupinskem delu smo uživali v nogometnih vrlinah, ogromno dobrih ter napetih tekem, kajti ekipe so bile med seboj zelo izenačene. Za prvo mesto sta se med seboj pomerili ekipi iz NK Triglav; za tretje pa soigralci nogometnega kluba Bravo, iz Ljubljane. Končna razvrstitev: prvo mesto Triglav Bordo, drugo mesto Triglav Beli, tretje mesto Bravo modri in četrto mesto Bravo Rumeni.

Zahvala gre tudi staršem, ki so tudi drugi vikend s svojim delom, močno pripomogli za izvedbo tako velikega dogodka.
Prav tako, se moramo zahvaliti dvem velikim sponzorjem: medijskemu radiu Hit, ki je s svojim spretnostnim turnirjem definitivno popestril celoten turnir ter piceriji Sedmica, ki je z bogatimi nagradami razveselila udeležence Hitkovega turnirja.

Čaka nas še zadnji vikend turnirjev, v soboto bo nastopila generacija U11(letnik 2008) in v nedeljo še generacija U13(letnik 2006). Vsi ljubitelji nogometa, ste vljudno vabljeni na ogled.

Kdo je najboljši?? Medvode!!