Za nami je drugi zaporedni vikend medvoških dvoranskih turnirjev.
V soboto, 19.1.2019, se je odvijal turnir za selekcijo U8(letnik 2011). Mladi nadobudni nogometaši so pokazali dober borben nogomet, veliko lepih potez in izjemnih obramb ter zadetkov. Na koncu pa se je zmage veselila ekipa NK Olimpija. Drugo mesto je zasedla ekipa iz Domžal, tretja je bila ekipa Zagorja in četrto mesto je zasedla Jaska iz Hrvaške.

V nedeljo 20.1.2019 so nastopile ekipe U10(letnik 2009 in mlajši). Videli smo veliko vrhunskih tekem, dobrih potez in borbene igre. Tako da so gledalci/ljubitelji nogometa definitivno prišli na svoj račun, saj so lahko cel dan uživali v vrlinah mladih nogometašev.

Nedeljska razvrstitev: četrta je bila nogometna akademija Danile Kumar, tretja ekipa iz Krškega. V finalu so se med seboj pomerili vrstniki Olimpije in Medvod. Na koncu so malo več znanja pokazali domači upi NK Jezero Medvode in povsem zasluženo osvojili domači turnir. Čestitke vsem nogometašem, saj so še enkrat več dokazali, da se lahko kosajo z najboljšimi nogometnimi šolami v Sloveniji.

Zahvala gre tudi staršem, ki so tudi drugi vikend s svojim delom, močno pripomogli za izvedbo tako velikega dogodka.

Prav tako, se moramo zahvaliti dvem velikim sponzorjem: medijskemu radiu Hit, ki je s svojim spretnostnim turnirjem definitivno popestril celoten turnir ter piceriji Sedmica, ki je z bogatimi nagradami razveselila udeležence Hitkovega turnirja.

Pred nami sta dva tedna počitka in potem sledita še dva vikenda nogometnih turnirjev. Kmalu bodo znani končni razporedi, ki bodo objavljeni na naši spletni strani. Vsi ljubitelji nogometa vljudno vabljeni na ogled preostalih turnirjev v medvoški telovadnici: 9.-10.februar in 16.-17.februar.

Kdo je najboljši?? Medvode!!