Še lansko sezono igralec mladinske ekipe, ki nastopa v MNZ Gorenjska(ekipe, ki je žal padla na zadnji stopnici, v kvalifikacijah za 2.mladinsko/kadetsko ligo). Letos igralec nogometnega velikana iz primorske – FC Koper, ki je na zelo dobri poti, da bo naslednjo sezono igral še stopničko višje, v 2.slovenski ligi.

 

Trdo delo na treningih in dobre predstave v prvenstvu ter v kvalifikacijah, so mu dale možnost igranja v ekipi z zelo visokimi ambicijami. Takoj po končanem prvenstvu, je bil celo na preizkušnji v prvoligašu iz Nove Gorice. Tudi tam se je predstavil v dobri luči (po besedah glavnega trenerja). Vendar so mu zaradi mladosti/neizkušenosti predlagali, da si poišče sredino, kjer bo več igral in hitreje napredoval. Ponudila se mu je še ena možnost, pri bivšem prvoligašu, ki jo takoj zagrabil in dokazal, da je iz pravega testa. Kmalu po njegovem prihodu, so mu ponudili pogodbo enoletno pogodbo, z možnostjo podaljšanja pogodbe.

Dokazal je, da se lahko tudi iz manjšega kluba prebiješ v resen članski nogomet. Torej je na koncu veliko odvisno od lastnega dela, truda in želje po uspehu.

Tinetu želimo vse najboljše v nadaljevanju sezone, veliko minutaže in uspehov.