• U19/U17 – mladinci in kadeti so sezono končali kot skupni prvaki MNZ Gorenjska. V treh letih sodelovanja nam je prvič uspel ta podvig. Žal je v kvalifikacijah zmanjkalo malo športne sreče (ena zmaga več) in bi uspeli izpolniti zastavljeni cilj, vstop v 2.slovensko ligo zahod.
    Ne glede na vse, je treba fante obeh ekip pohvaliti za pristop na treningih ter tekmah skozi celotno sezono.
    Napredek, tako individualni kot ekipni, je bil zelo opazen. Upamo in verjamemo, da bomo prihodnjo sezono segli še korak dlje.
  • U15 – prejšnjo sezono smo s starejšimi dečki klonili na zadnji oviri(v kvalifikacijah za 1.slovensko ligo zahod), zato so bila pričakovanja v letošnji prav tako postavljena zelo visoko. Ob koncu jesenskega dela smo skupaj z dvema ekipama krojili sam vrh lige(delili smo si prvo mesto). Žal smo imeli v pomladanskem delu sezone veliko težav z odsotnostjo igralcev(poškodbe, šolske in druge obveznosti), zaradi katerih nismo uspeli držati ritma in smo na koncu končali na 3.mestu. Kar nekaj fantov izhodnega letnika(2003), je proti koncu sezone uspešno pomagalo kadetski ekipi. Pokazali so, da bomo lahko na njih resno računali v prihodnji sezoni, kjer bodo z letnikom 2002 tvorili kadetsko ekipo.
  • U14 – za fante letnik 2004(vhodna generacija) je bila to prva sezona, ko so se srečali z igranjem velikega nogometa(11×11). Fantje so skozi celotno sezono pokazali velik napredek, predvsem individualni. V prihodnji sezoni, bodo kot izhodni letnik, z izkušnjami od letos sigurno napadli vrh lestvice.
  • U13 – za fanti je izredno naporna in uspešna sezona. Prvenstvo v katerem nastopamo(1.liga MNZ Ljubljana), je zelo težka, kajti tvorijo jo sami eminentni klubi iz osrednje Slovenije(Domžale, Olimpija, Krka, Bravo, Ilirija, Interblock, Slovan in drugi). Treba je naglasiti, da smo se enakovredno kosali z vsemi nasprotniki. Tako smo dokazali da je s trdim delom možno veliko doseči. Skozi igranje v zimski ligi in pokalno tekmovanje, so fantje nabirali izkušnje in se navajali na velik nogomet. Pred njimi je zelo pomembno obdobje razvoja in učenja, tako da jim želimo, da z enako vnemo kot letos nadaljujejo še naprej.
  • U12 – fantje so dobro trenirali celo sezono in se uspešno spopadli s spremembo igralnega sistema(8+vratar), v katerem bodo nastopali tudi prihodnjo sezono. Ekipa je dokazala, da v ligi U12 MNZ Gorenjska letos ni imela prave konkurence. V zimski ligi so prav tako dokazali, da ekipa premore veliko talenta in da se lahko kosa z vsemi. Treba bo trdo delati še naprej in uspeh bo neizbežen.

S koncem šolskega leta se bodo zaključili tudi treningi. Nadaljevali bomo ob koncu julija oz v začetku avgusta.
Točne info glede treningov boste prejeli s strani trenerja(sms/mail). Vsem želimo prijetne počitnice in veliko športnih uspehov v novi sezoni.

⚽️⚽️⚽️🔝Trenerska piramida🔝⚽️⚽️⚽️