U11: Vir : Medvode 9 : 7 – Na tekmi, ki smo jo po dogovoru odigrali 60 minut, ter jo praktično odigrali z ekipo u10 (prisotni so bili samo trije fantje letnika 2007), je večina fantov prikazala predvsem borbeno igro ter pravi pristop. Tekmec je bil zelo kvaliteten, ter na začetku predvsem prevladovali, v nadaljevanju pa smo počasi postajali enakovredni, po mnogih menjavah na obeh straneh pa smo se v zaključku tudi rezultatsko približali.

U12: Zarica Kranj : Loka Medvode 0 : 3

U13: Slovan : Medvode Loka 2 : 1 – Tekma proti dobremu nasprotniku. Tekma je bila precej izenačena, v sami gradnji igre smo bili dobri, prihajali smo do situacij, kjer si želimo biti, a nam je zmanjkalo koncentracije v zadnjih podajah. V izenačeni tekmi je nasprotnik zadel večkrat od nas in na koncu zmagal.

U14: Škofja Loka Medvode : Britof U14 2 : 1 – U14 britof – tekmo smo odigrali z igralcem manj. Zelo težko je pripraviti ekipo na to situacijo, vendar moram fante zelo pohvaliti. Tekmo so odigrali z veliko želje, borbe in fantom gredo velike čestitke za zmago.

U14: Velesovo : Škofja Loka Medvode 1 : 5 – tekmo smo odprli kakor smo si zaželeli. Imeli smo posest, prihajali do priložnosti in do konca tekme zasluženo zmagali.

U15: Škofja Loka Medvode : Zarica Kranj 4 : 0

U15: Škofja Loka Medvode : Triglav Domplan 6 : 0

ŽENSKA NOGOMETNA LIGA PRO-TOM: ŽNK Radomlje: Medvode 5:1 – v sredo zvečer smo odigrali zaostalo tekmo jesenskega dela prvenstva proti lanskoletnim zmagovalkam naše lige. Zaradi zasedenosti igrišč v športnem parku Radomlje smo tekmo smo odigrali na manjšem igrišču z umetno travo (sistem igre 6+1). Tekmo smo v celoti odigrali dobro, nasprotnice so bile kvalitetne in izkušene kar je tudi prevesilo tehtnico na njihovo stran. Glavni razlog za poraz je predvsem v naših manjših napakah, ki so se toliko bolj poznale na manjšem igrišču, saj so tako nasprotnice hitro prišle v priložnosti, ki so jih izkušene tekmice izkoristile. To soboto imajo naše punce popravni izpit, saj se bodo v polfinalu pokala še enkrat pomerila z dekleti iz Radomelj.

ŽENSKA NOGOMETNA LIGA PRO-TOM: ŽNK Vir: Medvode 1:3 – po treh tekmah, ko smo se pomerili z najboljšimi ekipami iz naše lige, ko so naša dekleta prikazala dobro, borbeno igro, ki pa žal ni bila rezultatsko uspešna, smo se v nedeljo na težkem igrišču pomerili proti ekipi ŽNK Vir. Tekmo smo dobro odprli, prevladovali in zasluženo povedli. Do zaključka prvega polčasa smo si pripravili še nekaj lepih priložnosti, ki pa jih nismo izkoristili. Začetek drugega polčasa smo se preveč sprostili, dopustili da se je igra preselila na našo polovico, čeprav si nasprotnice niso pripravile nobene resnejše priložnost. Prišle so do prostega strela z strani, ter po našem neposrečenem posredovanju izenačile. To je predramilo naša dekleta, ki so hitro spet povedla iz kazenskega strela. Do konca tekme smo tekmo kontrolirali in nismo dopustili nasprotnicam, da bi bila nevarne ter v samem zaključku potrdili zmago. 

U17: Sava Kranj : Škofja Loka Medvode 0 : 4

 U19: Škofja Loka Medvode : Žiri 5 : 1 –  od prve minute dalje smo prevzeli pobudo na igrišču ter uspeli nasprotniku vsiliti naš način igre. Priigrali smo si ogromno število zrelih priložnosti, pet izkoristili in zasluženo osvojili nove tri točke. Velika zasluga pri zmagi gre tudi fantom iz kadetske ekipe, ki so nam priskočili na pomoč zaradi številnih odsotnih igralcev. Pred nami so še štirje krogi, ki bodo določili končen razplet letošnjega prvenstva.