U10: Šmarješke Toplice – Medvode 1:1 – na majhnem in težkem igrišču se večino tekme nismo najbolje znašli, sicer smo dokaj zgodaj povedli in večino tekme prevladovali, ter si pripravili še kar nekaj priložnosti, ki jih nismo izkoristili. Na takem igrišču ni bilo najlažje igrati kombinatorno, saj nam je že vodenje in ustavljanje žoge povzročalo kar nekaj težav. V samem zaključku tekme so domačini po zmedi v našem kazenskem prostoru zadeli ter postavili končni rezultat. 

U11: ŽNK Radomlje – Medvode 1:5 – tokrat smo se pomerili proti ekipi deklet iz Radomelj. Tekma je minila v športnem vzdušju s kar nekaj lepimi akcijami na obeh straneh. Predvsem, kadar se nismo zanašali na individualne sposobnosti  ter odigrali nekaj podaj z malo vmesnimi podajami, smo prihajali v priložnosti ter jih kar nekaj na koncu tudi izkoristili ter zasluženo zmagali. 

U12: Škofja Loka Medvode – Triglav Kranj 17:0 – Tako kot prvo tekmo z njimi, smo tudi tokrat dominirali od začetka do konca ter nasprotniku nismo dovolili niti enkrat resneje ogroziti naših vrat. Nemalokrat se je nasprotnik branil z vsemi fanti v svojih 10 metrih pred golom. Fantje so odigrali zelo kvalitetno tekmo, z jasno dogovorjenimi principi, model igre je bil točno viden, rdeča nit prav tako. Ko dodamo k temu še nesporno kvaliteto posameznikov, je bilo takoj jasno, da se je igra razživela, fantje so ob nadigravanju nasprotnika uživali in kazali visoko stopnjo zrelosti ob prebojih bočnih položajev in zavračanju na udarec. Končni rezultat 17:0 je pokazatelj dobrega dela fantov na treningih. Priključil sem tudi tri mlade fante, ekipe U10 in U11, ki so se enkratno vklopili in s tem lahko videli zahteve, ki so pomembne v igri pri njihovem razvoju. To je v bodoče lahko motivacija za vse mlajše fante, da se s trdim delom lahko vedno računa nanje. Ko se vrnejo naši poškodovani fantje, bo konkurenca resnično prava. Danes jih je bilo v užitek in ponos gledati. Bravo fantje za odlično tekmo!

U13: Bravo – Medvode Loka 3:1 – še ena težka tekma. Tekmo smo začeli zaspano, a tudi nasprotnik je začel zelo agresivno in v prvem polčasu smo se jim slabo zoperstavili. Med polčasoma smo se zmenili, da moramo spremeniti pristop (kar je med tekmo zelo težko) in da gremo v napad. Uspeli smo znižati rezultat, imeli smo tudi najstrožjo kazen in se par priložnosti, ki jih žal nismo izkoristili. Na koncu je nasprotnik veckrat zadel in tudi zasluženo zmagal.

U14: Britof – Škofja Loka Medvode 0:4 – Tekmo smo zaceli precej nervozno in padli v nasprotnikov ritem. Potrebovali smo kar nekaj časa, da začnemo igrati tako, kot smo se dogovorili. In ko je igra stekla, smo tudi začeli zadevati. Do konca tekme smo bili boljši nasprotnik in smo zasluženo zmagali. Fantom čestitke za dober nastop in pristop.

U15: Jesenice – Škofja Loka Medvode 3:3

ŽENSKA NOGOMETNA LIGA PRO-TOM: ŽNK Peskokop Kepa Trbovlje – NK Medvode 2:0

U17: Škofja Loka Medvode – Britof 5:0 – bled vtis, ki smo ga pustili v prejšnjem krogu v Lescah, smo hoteli popraviti na današnji tekmi. Dogovorili smo se, da v tekmo krenemo odločno, agresivno, čvrsto in organizirano. Menim, da smo naloge, o katerih smo govorili, skozi tekmo v celoti izpolnili. Držali smo se našega principa ter modela igre, s čim hitrejšim pretokom žoge in hitrim prehodom iz faze obrambe v fazo napada. Nekajkrat smo lepo prebili bočne položaje, pa potem slabo zavračali žogo. Nato smo uspeli po lepi akciji in predložku konec prvega polčasa kronati prevlado na igrišču z lepim zadetkom z glavo. V drugega smo šli enako zavzeto, kot v prvega. Plod tega so bili še štirje zadetki. Vsekakor je končni rezultat plod dobre igre ter dobrega angažiranja vseh fantov v ekipi  h končnemu cilju. Vsi so izkoristili ponujeno priložnost, vsak izmed njih je prispeval kamenček v mozaik. Ko se nam priključijo še poškodovani igralci bo ekipa še trdnejša. Z današnjo predstavo sem zelo zadovoljen, a se zavedam, da nas čaka še ogromno težkega dela pri odpravi tehničnih in taktičnih elementov v igri.

U19: Škofja Loka Medvode – Jesenice (0:1) 2:1 – prvo polovico prvega polčasa smo odigrali dobro in kombinatorno, nekajkrat smo zapretili nasprotnemu vratarju in vse je kazalo na to, da bomo kontrolirali igro in potek tekme. Potem pa se je zgodil majhen prelom, ki je trajal cel drugi del prvega polčasa. Na žogi smo bili smo povsem negotovi, naredili smo ogromno napak v fazi branjenja, gradnje napada in si celo zabili avtogol, ter na polčas odšli z minimalnim zaostankom. Od prve minute drugega polčasa dalje pa smo prevzeli iniciativo, zaigrali bolje ter dvakrat zadeli in zasluženo osvojili vse tri točke. Čestitke vsem fantom za odnos, ki so ga pokazali v drugem polčasu. Dokazali so, da lahko odigrajo dobro in zmagajo, takrat ko je to najbolj potrebno.