U8: prvenstveni turnir v Komendi – V soboto 23.9.2017, so tudi naši najmlajši nogometaši iz selekcije U8 končno dočakali svoj prvi prvenstveni nogometni turnir. V Komendi so se naši nadebudneži pomerili z vrstniki domače ekipe iz NK Komenda, ter z mladimi nogometaši iz NK Olimpija in NK Šmartno. Ker je pri najmlajših rezultat nepomemben in je pomembna predvsem igra, je bilo glavno navodilo igralcem, da na igrišču uživajo in staršem demonstrirajo, kaj vse so se do sedaj naučili. In kot smo lahko na igrišču spremljali, so se naučili že zelo veliko. Prav vsi nogometaši so s svojo razigranostjo in z že kar nekaj nogometnega znanja navdušili prav vse prisotne. In ker se nogomet igra za gole, so naši mladi nogometaši poskrbeli, da jih je bilo na vsaki tekmi doseženih ogromno. S fanti se že veselimo novih tekem, vsem staršem pa se ob tej priložnosti zahvaljujemo za glasno spodbujanje.

U13: Medvode Loka – Domžale A 1:3 – Odličen nasprotnik in tako smo tudi mi pristopili k tekmi. Prvi polčas smo odigrali zelo dobro, imeli lepe priložnosti, katerih pa na žalost nismo izkoristili. V drugem polčasu je nasprotnik bolje začel in tudi hitro povedel. Po zadetku smo tudi mi začeli igrati bolje in tekma je bila živa in polna tempa. Na koncu je nasprotnik izkoristil več svojih priložnosti in tekmo zmagal. Fantom čestitam za super odnos, željo in borbo. V naslednjih h moramo popraviti učinkovitost in bo tudi rezultat boljši.

POKAL MNZ Ljubljana (11:11): Medvode Škofja Loka – Ihan Domžale 2:1 – Spet nasprotnik Domžale. Dobra tekma, v kateri smo imeli večino tekme kontrolo nad igro. Malo nam je manjkalo kombinatorike v sami igri, a je to za pričakovati, ker je to malo drugačen nogomet in fantje so si zelo želeli zmage. V tej želji smo malo pozabili na nekatere zadeve, ki smo se jih zmenili prej.
V vsakem primeru zaslužena zmaga in odlična popotnica za naprej J

U14: Škofja Loka Medvode – Preddvor Visoko 2:1 – tekmo smo odigrali na pravi način. Igrali smo po tleh, si z igro pripravili lepo število priložnosti in 2 od teh smo tudi izkoristili. Fantom čestitam za prvo zmago in upam da bo zmaga vplivala tudi na nadaljne delo. 

U15: Škofja Loka Medvode – Lesce 0:0

ŽENSKA NOGOMETNA LIGA PRO-TOM: NK Medvode – Košana 2:7

U17: Lesce – Škofja Loka Medvode 5:0 – skozi cel teden smo se vneto pripravljali na tekmo, na katero sem fante še posebno opozarjal. Vedeli smo, da če se bomo zoperstavili ekipi agresivno in ji ne dopuščali veliko prostora za razvoj igre, bomo lahko računali na kaj več. Pa smo doživeli hladen tuš. Vse nam je šlo narobe, dan je bil slab. Lansko sezono, so kadeti od 18. tekem, kar tretjino le teh izgubili z vsaj petimi prejetimi zadetki in več. Verjetno se je v njih prikradel lanskoletni črv, ki nas je dodobra navrtal. Nismo bili niti agresivni, niti točni v sprejemih in podajah žoge, nekonkretni v napadu in sredini. Za nameček smo v 28. min ostali še brez kapetana, ter dve minuti kasneje prejeli prvi gol, tri minute zatem še enega. Vsako tehnično napako lahko oprostim, težko pa oproščam predajo borbe brez izstreljenega naboja. Danes je bilo preveč individualnih napak, da bi lahko računali vsaj na neodločen rezultat. Jutri je nov dan, popravljati bo treba stare navade, ki so težke kot železne srajce. Na fantih je, da storijo ta preklop. Delajo dobro, morajo začeti verjeti, da tudi zmorejo.

U19: Železniki –  Škofja Loka Medvode 2:7 (1:3) – najtežje je igrati tekme, ki so že vnaprej dobljene (glede na lestvico tekmovanja). Zato so fantje od prve minute tekmo vzeli resno in odgovorno. Hitro smo 3x zadeli, ter si ob tem priigrali še kar lepo število priložnosti. Domačin se ni predal in zaradi naše velike napake zadel pred polčasom, tako da je bila tekma še zmeraj rezultatsko “živa”. V drugem delu igre smo potem dokončno razrešili vse dvome (zadeli še 4x) in zasluženo domov odnesli vse tri točke, Pred nami sta dve pomembni tekmi. Prva že v sredo (pokalna), proti ekipi, ki je na državnem nivoju v samem vrhu in bo za nas pravi izziv – NK Triglav. Za vikend nas potem čaka še derbi kroga proti ekipi, ki je vedno neugodna/kvalitetna – NK Jesenice. Verjamem, da bo naša ekipa stisnila zobe in pokazala česa je zmožna.