U11: Svoboda Kisovec – Medvode 3:1 – na dobrem igrišču glede na količino padavin smo tekmo dobro odprli. S hitro in kombinatorno igro smo prevladovali ter tudi povedli. Nato pa storili par napak v pokrivanju in podajah, ki jih je nasprotnik izkoristil. Skozi celotno tekmo se je igralo predvsem pred nasprotnikovim golom, imeli smo ogromno strelov, vendar pa so bili ti ali nenatančni, previsoki ali pa je vratar odlično posredoval. To je sicer bil primer tekme, ki bi jih v večini primerov zmagali. 

Medvode – Mirna 7:5 – tudi na tej tekmi smo prevladovali, vendar bili uspešnejši pri zaključkih. Predvsem, ko smo igrali z malo dotiki, smo brez večjih težav prihajali do priložnosti. Po menjavah so se gosti sicer približali, vendar pa zmaga ni bila nikoli pod vprašajem. 

U12: Šenčur – Škofja Loka Medvode 0:5 – ko je kazalo na to, da se bo deževje malce umirilo, je nebo ponovno zajokalo. Razmere so bile zaradi udiranja na razmočeni podlagi sila zahtevne. Najprej čestitke gostujočemu trenerju in ekipi Nk Šenčur, kjer je opazno, da fantje poizkušajo igrati nogomet ter se učiti, ne nabijati. Naša ekipa je igrala vrhunsko, na visokem nivoju. Žoga je potovala dovolj hitro, sprejemi so bili povečini pravilni, usmerjenost igralcev proti nasprotnikovemu golu. Ob številnih priložnostih, ki smo si jih priigrali iz izdelanih akcij, smo uspeli zadeti 5x. Fantje, ki so skupaj v tej generaciji so zelo zdravi, kar se tiče karakterja in delovnih navad ter tudi kvalitete posameznikov. Hočejo se učiti. Hočejo napredovati. Iz tekme v tekmo rastejo in se razvijajo. Skupaj z njimi smo že dobro leto, napredek je očiten. Fantje, ki so prišli iz Medvod, z vklopom v ekipo niso imeli nikakršnih težav. Zelo, zelo dobri fantje. Skupaj bomo še napredovali. Smo na dobri poti. Na vse sem zelo ponosen!

U13: Ilirija Dolomiti – Medvode Loka 3:3 – Tekmo smo odigrali kar dobro, si pripravili ogromno priložnosti a ucinkovitost je na tej tekmi zatajila. Škoda za fante, da niso tekme rešili že v prvem polčasu, ker so tako dali nasprotniku energijo, ker so bili rezultatski v igri. Vseeno pa jih je treba spet pohvaliti, da so grizli do konca tekme in se niso predajali. Do naslednje tekme bo treba popraviti učinkovitost in bo tako nagrajen ves trud, ki ga fantje vložijo na treningih.

U14: Bled – Škofja Loka Medvode 5:3 – Tekmo smo začeli z igralcem manj. V prvem polčasu se nismo dobro znašli in naredili preveč osnovnih napak in nasprotnik je vse priložnosti izkoristil. Med polčasoma smo se dogovorili, da se ne bomo predajali, da bomo zmanjšali napake in gremo uživat v igri.. do konca smo zadeli 3x in tekmo smo končali v visokem ritmu.

U15: Triglav Domplan – Škofja Loka Medvode 0:3 in NK Sava – Škofja Loka Medvode 0:2 – fantje so se najprej v gosteh pomerili z ekipo Triglava in vknjižili zmago. Po zaspani igri z velikim številom tehničnih in taktičnih napak je naša ekipa že tri dni kasneje igrala v gosteh proti ekipi Nk Sava. Kljub poškodbami in odsotnostmi nekaterih igralcev, so fantje tokrat prikazali pravi odnos. Skozi tekmo so kazali večjo željo po zmagi od nasprotnika in z disciplinirano igro v vseh fazah izpolnjevali trenerjeve zahteve. Ko ekipa izpolnjuje zgoraj vse našteto, potem še igra steče in si nagrajen.

ŽENSKA NOGOMETNA LIGA PRO-TOM: NK Bled-Žirovnica – NK Medvode 0:7 – na drugi ligaški tekmi so naše punce nadaljevale z dobro igro. Skozi celotno tekmo so prevladovale, ter razen par pol priložnosti onemogočile nasprotnice, tako da je zmaga odraz prikazanega na igrišču. Igralo se je sicer po sistemu 6+1 na zelo razmočenem igrišču. 

Strelke: 5x Kastelec, Knific, Velikovrh

U17: Škofja Loka Medvode – Zarica Kranj 1:0 – tekma proti Nk Zarici je bila odigrana v težkih vremenskih pogojih za obe ekipi. Že od samega začetka smo nasprotniku dali vedeti, kdo je gospodar na igrišču. Postavljeni smo bili zelo ofenzivno. Poizkušali smo igrati nogomet preko hitrih podaj in s čim manj dotiki. V določenih delih tekme nam je to lepo uspevalo. V določenih pa smo začeli komplicirati, igrati prepočasi, enako kot smo prepočasi prenašali stran, izgubljali čiste žoge. Kljub vsemu, smo v prvem polčasu kar nekajkrat prišli v situacijo pred golom, kjer bi morali zadeti, biti bolj zbrani ob sprejemih in zaključkih. Vse preveč je še vedno zakoreninjenih starih navad, ki jih skušamo odpravljati iz treninga v trening. A, ker so fantje ogromno izpustili v ključnih letih, bo preteklo še kar nekaj vode predno se bo rezultat trdega dela konkretneje poznal. V drugem polčasu smo končno uspeli streti nasprotnika z lepim strelom iz roba 16 m in samo potrditi dominacijo v igri skozi celotno srečanje. Gostje si niso uspeli priigrati niti ene omembe vredne priložnosti, vse kar so imeli, je bilo plod naših individualnih napak ob varovanju, pokrivanju in izpadanju iz pozicij. Drugače pa vse pohvale za pristop in trud vsem fantom, ki ga kažejo iz treninga v trening ter tekmah. Če bodo držali skupaj in uživali v tem, kar počnejo bo to najbolj pozitivno.

U19: pokalna tekma 1.krog (13.september): Škofja Loka Medvode – Britof 10:1 (5:0)- tekmo smo odigrali zelo odgovorno v vseh fazah igre, priigrali smo si ogromno priložnosti in veliko število le-teh tudi izkoristili. Čestitke fantom za lepo in kombinatorno igro. Prav vsi igralci, ki so nastopili na tekmi, so pokazali vrhunski pristop. Edino tako lahko dosežemo zastavljene cilje v letošnji sezoni.

Prvenstvena tekma (17.september): Škofja Loka Medvode – Britof 2:1 (1:0)- odigrali smo dve tekmi proti istemu nasprotniku v nekaj dneh, kar vemo da je vedno izredno težko. Navkljub številnim napakam smo pokazali, da znamo stisniti zobe, ko je težko in zmagati tekmo. Uspešno smo prestali zahteven in naporen teden, tako da komaj čakamo prihajajoče izzive.