U10 skupina A: Extrem Loška dolina – Medvode A 2:8 – prva prvenstvena tekma na večjem igrišču za fante letnika 2008 brez pomoči starejših se je končala z zasluženo zmago. Po polčasu sicer rezultatsko ni kazalo najboljše, saj smo izgubljali z 2:1. V drugem polčasu pa smo predvsem z boljšim pristopom in bolj agresivno igro preobrnili rezultat. Fante čaka v prihodnje še veliko dela, da bodo lahko konkurenčni tudi proti boljšim ekipam.

U11 skupina C: Medvode – ŠD TIAN 6:0 – na prvi prvenstveni tekmi, ki je bila hkrati tudi prva tekma po dolgem času, je bilo opazno, da je velika večina šele dobro začela trenirati. Igra temu primerno ni bila najbolj kombinatorna, so vseeno dokazali da so boljši, kar kaže tudi rezultat. 

U13: Prva tekma: Brinje – Medvode Loka 3:1 – tekmo smo začeli zaspano in pobudo prepustili nasprotniku. Nekje sredi prvega polčasa smo začeli igrati bolje in nagrada je sledila, zadeli smo in imeli še eno lepo priložnost za povišanje rezultata. Drugi polčas smo odprli dobro, imeli kontrolo nad igro, a nismo uspeli kronati z zadetkom. To je nasprotnik kaznoval in prelahko zadel 3x. Do konca tekme si nismo več pripravili priložnosti. Nasprotniku čestitam za zmago, nas pa čaka za vikend nova tekma in novi izzivi.

Druga tekma: Medvode Loka – Roltek Dob 6:0 – po sredini tekmi je sledila prva domača tekma. Vanjo smo krenili odločno in od prve minute bili boljši nasprotnik. Že v prvem polčasu smo rešili vprašanje zmagovalca.  Viden je bil napredek v igri in na tem moramo graditi še naprej. Fantom čestitam za zmago, gremo v nov teden in nove zmage.

U14: Škofja Loka Medvode – Žiri 0:0 – tekmo je nasprotnik odprl bolje in na na začetku imel več od igre (in tudi nekaj polpriložnosti). Bolj se je tekma razvijala, bolje smo igrali in tudi mi začeli prihajati do   priložnosti. V drugem polčasu smo bili veliko boljša ekipa, imeli smo terensko premoč, prihajali do priložnosti, samo še zadetek je manjkal. Pomanjkljivosti v igri bomo skušali odpraviti na treningih, da bomo naslednjič še boljši.

U17: – Škofja Loka Medvode – Naklo-Tržič 0:1 – poizkušali smo igrati nogomet, držali posest, pa smo vseeno izgubili z 0:1. Gol je bil posledica popolne nezbranosti domačega branilca ob udarjeni dolgi žogi v naš kazenski prostor. Roko na srce bi lahko bolje posredoval tudi vratar. Če smo mi hoteli igrati, pa nam je to še nekako uspevalo do nasprotnikovih 25-30 m od gola, a smo bili premalo konkretni in zbrani ob zaključkih. Vse preveč tehničnih napak ob sprejemih, tudi podajah, predvsem pa pri idejah. Stvareh, kjer dajemo velik poudarek na treningih. Gostje so igrali značilno preskok igro, bolj na proti napade, kar so s svojo hitrostjo nekajkrat tudi izkoristili, vendar smo v obrambi delovali zelo dobro. Začelo se je, en mesec smo skupaj, veliko dela je pred nami, da iz fantov izbrišemo stare navade ter vcepimo novo mentaliteto. Težko bo, a če bo volja, bo tudi pot. Treba je dati glavo gor, dobro delamo, karakter ekipe se vedno kaže ob porazih. Ne gre obupati, temveč vztrajati pri začetem.

U19: – Zarica Kranj – Škofja Loka Medvode 0:6 – od prve minute dalje je bilo razvidno, da smo bili na tej tekmi mnogo boljša ekipa. Še preden smo prvič zadeli, smo si priigrali nekaj zares lepih priložnosti, ki jih žal nismo znali izkoristiti. Vseeno smo do konca prvega polčasa uspeli zadeti 4x. Glede na videno, je bil zmagovalec znan že na polovici tekme. Posledično (povsem razumljivo) je tempo in nivo igre v drugi polovici padel. Čestitke fantom za prikazano in tri osvojene točke, seveda je prostora za napredek ogromno (v prav vseh segmentih igre).

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA