U7: turnir Jan Oblak – turnirja v Godešiču smo se udeležili z dvema ekipama naših najmlajših. Ena ekipa je bila sestavljena iz že bolj »izkušenih« fantov, ki so posledično tudi bolje nastopali in v skupinskem delu zares prikazali odlične predstave ter osvojili prvo mesto z gol razliko 17:1. Druga ekipa pa je imela nekoliko več težav, predvsem so jih presenetili glasni navijači. Ne glede na to, so se na vseh tekmah borili in držali stik z nasprotnikom in na koncu so osvojili 3. mesto v skupini. V nadaljevanju smo se s drugo ekipo v šestnajstini finala poslovili po kazenskih strelih. Redni del se je končal z 1:1. S prvo ekipo pa smo se pomerili z ekipo Kondorja v osmini finala in po napeti tekmi slavili z 2:1. V četrtfinalu pa smo se spopadli z Olimpijo in na žalost izgubili po prikazani lepi igri, ki pa žal ni bila učinkovita. 

Najboljši trenutek za fante pa je bil zagotovo obisk Jana Oblaka, ki je vse prisotne lepo pozdravil in se z njimi rokoval. Enemu izmed naših fantov se je celo podpisal na Atleticov dres in mu s tem polepšal dan.

 

U10: Medvode:Šmarješke Toplice 9:2 – na samem začetku se je nasprotnik prikazal kot solidna ekipa. Po tem pa, ko smo na sredini prvega polčasa na hitro zadeli trikrat, je nasprotnik padel in sledila je igra večinoma na nasprotnikovi polovici, ter visoka zmaga. 

 

U11: Domžale:Medvode 1:2  – med tednom smo se pomerili z edino ekipo, ki nas je premagala v jesenskem delu prvenstva. Tekmo smo dobro začeli, ter imeli rahlo terensko premoč. Po odlični globinski podaji  ter rutiniranem zaključku smo na sredini prvega polčasa povedli. Tudi v nadaljevanju smo igrali dobro, ter še povečali vodstvo. Domžale so se v nadaljevanju približale po prostem strelu ter napaki našega prostega zida, vendar pa smo kljub temu tekmo dokaj mirno pripeljali do konca. 

 

U11: Medvode:Kočevje 1:0 – glede na prvo tekmo je bilo pričakovati  težko ter čvrsto tekmo in prav taka je tudi bila. Tekmo smo odlično začeli, si pripravili kar nekaj priložnosti in eno od teh smo tudi izkoristili. Glavni krivec, da nismo zadeli večkrat, je bil odličen vratar. V nadaljevanju smo kontrolirali tekmo, nasprotnik pa je postajal vse bolj grob, ko ni našel drugih rešitev. Fantje so pokazali določeno zrelost in jih je potrebno pohvaliti predvsem, da se niso pustili sprovocirati na provokacije nasprotnika. 

 

U15 dekleta: v nedeljo smo odigrali turnir Jan Oblak. To je bil prvi pravi turnir za dekleta. V skupini smo se najprej pomerili proti ekipi ŽNK 4 Rijeke, ter igrali zelo dobro in bili boljši, vendar je mreža ostala nedotaknjena. Sledila je tekma proti dekletom iz Velesovega. Obe ekipi sta si priigrali po par priložnosti, na obeh straneh sta se zatresli tudi vratnici, na koncu pa smo bili srečnejši mi, saj smo prav v zadnjih sekundah tekme zadeli. Na tretji tekmi smo se pomerili proti NK Ljubno. Nasprotnice so bile zelo čvrste, na trenutke tudi grobe, za takšno igro pa nismo imeli odgovora. Poleg tega smo storili dve veliki napaki, tako da ni presenečenje, da smo tekmo izgubili (0:3). Na roko so nam šli rezultati na ostalih tekmah v skupini, tako da smo srečno osvojili 2. mesto v skupini. Sledilo je polfinale proti najboljši ženski ekipi v tej starostni kategoriji – ŽNK Maribor. V tekmo smo šli z malo bolj obrambenim pristopom, kar se nam je obrestovalo, saj so nasprotnice zelo težko prihajale do strelov. Tako smo prišli do kazenskih strelov, pri katerih pa so bile uspešnejše Štajerke. Nato je sledila še tekma za tretje mesto proti NK Trebnje. Tekmo smo odlično začeli, saj smo po prodoru naše kapetanke povedli. V nadaljevanju pa smo po borbeni igri ter kljub kar nekaj strelom nasprotnic od daleč zadržali našo mrežo nedotaknjeno ter se veselili končnega tretjega mesta.