U9: prvenstveni  turnir – fantje so odigrali svoj predzadnji prvenstveni  turnir v letošnji sezoni. Videlo se je, da je bil za njimi izredno naporen vikend (sobota turnir v Kranju in nekateri še tekmo za U10 v nedeljo, tako da so bili na trenutke že zelo zaspani. Ne glede na vse, je bilo videti veliko lepih potez. Do konca sezone jih čaka še kar nekaj obveznosti, ki jih mladi nogometaši že nestrpno pričakujejo.

U10: Medvode – Vrhnika 4:3 – tekma polna preobratov. Rezultat se je gibal 0:1, 2:1, 2:3, ter na koncu 4:3. Tekma je bila dobra,  za kar sta potrebna dva nasprotnika. V drugem polčasu je izgledalo, da imamo tekmo pod kontrolo, vendar je sledilo nakaj slabših minut, ko je nasprotnik povedel. Fantje so odlično odreagirali ter z veliko želje na koncu tudi zasluženo zmagali. 

U11: Medvode – Bela Krajina 2:1 – skozi celotno tekmo smo prevladovali, si pripravljali priložnosti, vendar bili zelo neučinkoviti. Povedli smo na sredini prvega polčasa, nato pa v samem zaključku po lastni napaki prejeli izenačujoči gol. V drugem polčasu se je igralo samo še na en gol, vendar pa žoga nikakor ni šla v gol. Nasprotnik pa je enega redkih prehodov na našo polovico izkoristil ter na koncu zmagal. 

U13: Ihan Domžale – Medvode 4:1 – tekmo smo spet začeli zadržano in takoj na začetku tekme zaostajali z 2:0. Ko smo se otresli pritiska, smo zadeli tudi mi. Obe ekipi sta si ustvarili veliko priložnosti in zato je bilo tekmo zanimivo gledati. Na koncu smo sicer izgubili z 4:1, a smo vseeno pustili dober vtis,  fantje pa so pokazali veliko borbe in želje. Upam, da bomo na tak način nadaljevali do konca prvenstva.

U15MNZ GOR: SIJ ACRONI Jesenice : Škofja Loka Medvode 1 : 5 – Prepričljiva zmaga naše ekipe! V nedeljo 14.5., je naša ekipa U15 odigrala tekmo 19. kroga. Že od začetka tekme so naši igralci prevzeli pobudo na igrišču, pritisnili nasprotnika že na njegovi polovici igrišča in s tem nakazali potek tekme. Z agresivno igro v obrambi in posesti žoge v napadu nasprotniku niso pustili veliko prostora za igro. Po lepi akciji treh naših igralcev v konici napada smo zadeli za vodstvo že v uvodu tekme, do konca prvega polčasa pa še dvakrat. V drugem polčasu smo zadeli še 2x, končni izid pa 5:1. Do konca tekmovanja so ostale še tri tekme, naša ekipa pa že v četrtek ob 18.00 igra doma proti Nk Britof.Gledalci lepo vabljeni v četrtek ob 18.00 na Godešič!

U17: Naklo – Medvode Škofja Loka 6:1 (4:0) – takoj na začetku smo naredili precejšnje število napak, ki jih je v veliki večini nasprotnik tudi kaznoval. Velik zaostanek v prvem polčasu je tako že odločil zmagovalca. Imeli smo tudi nekaj čistih priložnosti v prvem polčasu, pri ugodnem rezultatu, ki pa jih žal nismo izkoristili.