U9: turnir Grosuplje – v soboto, 6.5. smo se s selekcijo U9 udeležili odličnega turnirja v Grosupljem, kjer je sodelovalo 32 ekip. Fantje so lahko uživali na odličnem igrišču z naravno travo. V skupini smo se pomerili z Ilirijo, Domžalami in Maribor Tabor. V skupini smo enkrat zmagali in dvakrat izgubili, ter tako končali na 3. mestu. Do konca smo odigrali še 4 tekme in dosegli 2 zmagi in 2 poraza. Skozi turnir smo pokazali veliko znanja in dosegli nekaj čudovitih golov, hkrati pa smo v bili v določenih trenutkih premalo odločni in se preveč ustrašili nasprotnika. Ob boljši realizaciji naših priložnosti bi lahko dosegli boljšo uvrstitev. Najpomembnejše pa so pridobljene izkušnje, lepe poteze in nasmeh na obrazih fantov.

U11: Medvode:Vir 14:0 – V jesenskem delu prvenstva nam je ekipa Vira povzročila kar nekaj težav, tokrat pa so fantje vstopili v tekmo s pravilnim pristopom. Kadar so igrali kombinatorno z malo dotiki, so prihajali v priložnosti in ker so tako odigrali večino tekme, so na koncu tudi zasluženo visoko zmagali.

U13: Medvode – Brinje 0:8 – Žal smo tekmo začeli zelo zaspano, ter zelo zgodaj prejeli dva zadetka, ki sta najverjetneje že določila zmagovalca tekme. Tako so gostje zasluženo odnesli vse tri točke. Vsi fantje morajo razumeti, da smo verjetno fizično najmanj razvita ekipa v celi ligi, ki je izredno izenačena in težka. Zato moramo vsako tekmo odigrati na polno od prve do zadnje minute, če želimo kaj doseči. Že jutri je nov dan in bo treba dati vse od sebe na vsakem treninigu, da bo prihodnja tekma popolnoma drugačna.

U15 MNZ LJ: Kamnik – Medvode 2:1 – tekmo smo začeli odločno in takoj prevzeli pobudo, zato smo si že na začetku ustvarili nekaj priložnosti. Žal smo v prvem pravem nasprotnikovem napadu prejeli zadetek, mi ga navkljub močnem pritisku nazaj nismo uspeli vrniti še v prvem polčasu. V drugem polčasu smo začeli zaspano in bili kaznovani z zadetkom nasprotnika. Vseeno se nismo predali in napadali, žal smo uspeli rezultat le znižati, ne pa tudi izenačiti. Fante je potrebno pohvaliti za vložen trud na težavnem igrišču in pa temu, da se niso predali, in so navkljub zaostanku rezultat poskušali obrniti v našo korist.

U17: Medvode Škofja Loka – Bled 8:3 (1:2) – Zdaj že nekaj tekem zapovrstjo na zelo podoben način odpiramo tekmo. Zelo nezbrano v obrambi, v napadu preveč lahkomiselno in ležerno. Gostje so zato izkoristili naše napake in hitro povedli z dvema goloma razlike. Do konca prvega polčasa smo imeli veliko čistih priložnosti, vendar smo izkoristili le eno od njih. Iskreno so si vsi fantje ob polčasu zaslužili da ostanejo na klopi, zaradi odnosa, s katerim smo odigrali prvi polčas. Zato smo ob polčasu zamenjali kar 4 igralce. Na začetku drugega je sledila še ena velika napaka naših igralcev, tako da so gostje zopet povedli z dvema goloma razlike. Od tistega trenutka naprej smo popolnoma prevzeli pobudo na igrišču. Priigrali smo si številne priložnosti, ter na koncu zasluženo osvojili 3 točke. Vsak posameznik se mora malo zamisliti o sebi (o pristopu, želji, odnosu,..), ker je resnično škoda, da ne bi razvili svoj maksimalni potencial zaradi napačnega pristopa.