U10: Medvode: Domžale 2:2 – Že v torek smo odigrali tekmo proti dobri ekipi NK Domžale. Tekmo smo začeli preveč mehko in s prevelikim spoštovanjem, kar je nasprotnik izkoristil in povedel z dvema goloma prednosti. Fantje so proti koncu prvega polčasa spoznali, da kljub zaostanku lahko igrajo, kar je bil dober obet za nadaljevanje. V drugem polčasu smo nadaljevali s dobro igro, rezultat tega pa sta bila dva gola do konca tekme. Fante je potrebno pohvaliti za dobro in borbeno igro ter tudi prevzem odgovornosti nekaterih fantov, ki tega do sedaj niso bili navajeni. 

 

U11 Cordial Cup 

V soboto smo se udeležili zelo dobro organiziranega turnirja Cordial Cup v Radomljah. V skupini smo se pomerili proti NK Brinje (1:3), NŠ Mura (0:1) in NK Moravče (1:0), ter po dveh porazih in zmagi zasedli tretje mesto. V nadaljevanju smo odigrali še proti ND Ilirija (1:3), NK Hašk (0:1) ter NK Komenda (4:3-po kazenskih strelih) ter zasedli 23. mesto med 40. ekipami. Na trenutke so fantje pokazali dobro igro, skrbi pa predvsem slabši začetek tekmovanja, kar pa je že naša rak rana, kajti fantje na večini tekmovanj slabše začnejo, potem pa se dvigujejo, kar pa je na turnirjih lahko hitro usodno. 

 

U11: Sostro 2013: Medvode 2:8 

V nedeljo je ekipa u11 odigrala še prvenstveno tekmo. Na kratkem in težkem igrišču so se fantje dobro znašli, ter predvsem, ko so igrali kombinatorno z malo dotiki, brez večjih problemov prihajali v priložnosti za zadetke. Ker so večinoma tako tudi igrali, so na koncu tudi zasluženo visoko zmagali. 

 

u13 Domžale(u12) – Medvode 10:2 (2:2) – tekmo smo začeli zelo zaspano in nedgovorno, hitro smo pustili nasprotniku da si priigra nekaj zrelih priložnosti, ki so ostale neizkoriščene. Kmalu za tem smo dvakrat hitro kaznovali domačine in povedli 0:2. Žal smo do polčasa prejeli dva naivna zadetka, ki sta nas kar pošteno načela iz psihološkega vidika. V drugem polčasu smo povsem padli, spustili nivo koncentracije, za kar smo bili kaznovani s številnimi zadetki. Ne glede na to, da smo na tekmo prišli v zelo mešani zasedbi (manjkala polovica ekipe), vseeno pričakujemo mnogo boljši pristop, odnos in igro od vseh ostalih fantov.

 

U15 (MNZ GOR) – Naša ekipa U15 je v zadnjih 8 dneh odigrala kar 3 tekme v 1. ligi MnzG.

Na vseh tekmah so naši fantje bili prepričljivi v svoji igri in osvojilo maksimalno število točk.

Rezultati:

Nk Šk. Loka Medvode- Nk Jesenice 4:0

Nk Zarica- Nk Šk. Loka Medvode 1:2

Nk Šk. Loka Medvode- Nk Sava Kranj 4:0

 

Trenutno je naša ekipa z 39 točkami prva na lestvici, šest točk prednosti pred drugouvrščeno ekipo Šenčurja. Do konca prvenstva je ostalo še 6 tekem, močno pa upajmo da naša ekipa ostane na prvem mestu in osvoji končno prvo mesto.

 

u17 Jesenice – Medvode Škofja Loka 7:2 (3:0) – Domačini so skozi celo tekmo izkoristili veliko večino naših napak in na koncu visoko zmagali. Prepričan sem, da rezultat ni realna slika tekme, ker smo si priigrali kar veliko število priložnosti, ki bi jih morali bolje izkoristiti. Po drugi strani pa smo v gradnji igre naredili ogromno napak, kar si proti taki ekipi ne bi smeli privoščiti. Sledi kratka pavza zaradi praznikov, ravno dovolj časa imamo, da se fantje malo spočijejo in z malo več motivacije in želje odigrajo v nadaljevanju prvenstva.

 

u19 Šobec Lesce – Medvode Škofja Loka 3:0(1:0) – Dolgo nisem videl tekme, kjer je bila ena ekipa tako izrazito dominantna in vseeno ni uspela iztržiti niti točke, Vendar tak je nogomet. Še posebej v prvem polčasu smo zelo dobro kontrolirali potek tekme. Mirno gradili igro, prihajali do zaključkov, vendar bili premalo zbrani, da bi uspeli zadeti. Malo pred koncem polčasa so domačini izvedli protinapad, v katerem smo si zelo nesrečno dali avtogol. V drugem polčasu je bila slika zelo podobna. Z veliko kombinatorike smo pogosto prihajali v napadalno tretjino, kjer nam je na tej tekmi žal zmanjkalo koncentracije in mirnosti, da bi uspeli realizirati katero od priložnosti. Žal smo prejeli še dva poceni zadetka. Enega iz kota, drugega iz najstrožje kazni (ki je bila zelo strogo in prehitro dosojena). Fantom je treba čestitati za res zelo dobro odigrano tekmo. Dokazali so, da premorejo veliko znanja in razumevanja. Upam, da bodo naslednjič od taki predstavi nagrajeni še s tremi točkami.